Przepołowiony kręg kości krzyżowej z mięśniami z tłuszczem.
Indeks: 17
Środkowa część kończyny tylnej, z kością ze skórą, bez szczeciny.
Indeks: 9
Nerka
Indeks: 403
Dolna część kończyny tylnej, z miejscem przecięcia w okolicy stawu skokowego.
Indeks: 182
Szynka bez kości bez skóry, bez kości ogonowej bez pachwiny, bez mięsa krwawego, z mięśniem golonki, z grubością tłuszczu zewnetrznego do 1mm, bez chrząstek.
Indeks: 339
Szynka bez kości bez skóry, bez kości ogonowej bez pachwiny, bez mięsa krwawego, bez mięśnia golonki, z grubością tłuszczu zewnetrznego do 1mm, bez chrząstek.
Indeks: 185
Szynka z kością bez skóry, bez kości ogonowej bez pachwiny, bez mięsa krwawego z golonką, z cienką warstwą tłuszczu.
Indeks: 191
Mięsień czterogłowy uda bez mięsa krwawego i chrząstek z błonami, bez gruczołów. Waga jednego elementu waha się między 0,8 – 1,2kg.
Indeks: 290
Szynka z kością bez skóry, bez kości ogonowej bez pachwiny, bez mięsa krwawego bez golonki, z grubością tłuszczu do 1mm.
Indeks: 50
Szynka z kościa ze skórą, bez kości ogonowej bez pachwiny, bez mięsa krwawego z golonką, bez pozostałości szczeciny, bez uszkodzeń.
Indeks: 224
Element szynki, mięsień dwugłowy uda, bez tłuszczu, mięsa krwawego i chrząstek.
Indeks: 236
Element szynki, mięsień półbłoniasty bez tłuszczu, bez chrząstek, z tłuszczem zewnętrznym do 1mm.
Indeks: 235