Mięsień lędźwiowy wewnętrzny doczyszczony bez tłuszczu.
Indeks: 36
Mięsień oddechowy płaski, bez tłuszczu z cienką błoną, bez przebarwień
Indeks: 81
Mięsień najdłuższy grzbietu, bez kości, bez skóry bez polędwicy, bez tłuszczu doczyszczony do mizdry.
Indeks: 255
Mięsień najdłuższy grzbietu, z kością, ze skórą z polędwicą zawierający kręgi od 4 piersiowego do ostatniego lędźwiowego.
Indeks: 44
Mięsień najdłuższy grzbietu, z kością bez skóry z tłuszczem około 5mm, bez polędwicy.
Indeks: 417
Tkanka skórna bez tłuszczu, doczyszczona, sucha, zdjęta z częsci grzbietowej.
Indeks: 5050
Żebra wieprzowe wycinane z boczku od części schabowej po całej długości boczku. Szerokość żeber 5-7cm, bez przebarwień i gruczołów oraz pozostałości krwawego mięsa.
Indeks: 69
Żebra wieprzowe wycięte z boczku.
Indeks: 288
Żebra wieprzowe odcięte od kości pokrzepowych, zawierające część żeber od czwartego do ostatniego piersiowego, w środkowym punkcie o szerokości nie mniejszej jak 5cm, a nie przekraczające 8cm.
Indeks: 244