Środek

  • Polędwica z główką

    Mięsień lędźwiowy wewnętrzny doczyszczony bez tłuszczu.

    Indeks: 36

  • Przepona

    Mięsień oddechowy płaski, bez tłuszczu z cienką błoną, bez przebarwień

    Indeks: 81

  • Schab bez kości bez warkocza

    Mięsień najdłuższy grzbietu, bez kości, bez skóry bez polędwicy, bez tłuszczu doczyszczony do mizdry.

    Indeks: 255

  • Schab wieprzowy z kością

    Mięsień najdłuższy grzbietu, z kością, ze skórą z polędwicą zawierający kręgi od 4 piersiowego do ostatniego lędźwiowego.

    Indeks: 44

  • Schab z kością i tłuszczem

    Mięsień najdłuższy grzbietu, z kością bez skóry z tłuszczem około 5mm, bez polędwicy.

    Indeks: 417

  • Skóra grzbietowa

    Tkanka skórna bez tłuszczu, doczyszczona, sucha, zdjęta z częsci grzbietowej.

    Indeks: 5050

  • Żeberka paski z boczku

    Żebra wieprzowe wycinane z boczku od części schabowej po całej długości boczku. Szerokość żeber 5-7cm, bez przebarwień i gruczołów oraz pozostałości krwawego mięsa.

    Indeks: 69

  • Żeberka płaty (boczkowe)

    Żebra wieprzowe wycięte z boczku.

    Indeks: 288

  • Żeberka schabowe 5-8 cm

    Żebra wieprzowe odcięte od kości pokrzepowych, zawierające część żeber od czwartego do ostatniego piersiowego, w środkowym punkcie o szerokości nie mniejszej jak 5cm, a nie przekraczające 8cm.

    Indeks: 244

1 2
Na naszych stronach używamy technologii takich jak pliki cookie, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu. Nasi zaufani partnerzy również mogą używać mechanizmu cookie na naszych stronach.
Prosimy o zapoznanie się ze zaktualizowaną Polityką prywatności serwisu.
Klikając przycisk „Akceptuję” zgadzasz się na postanowienia zawarte w Polityce prywatności