Boczek ze skórą, bez kości bez mostka, z chrząstką miękką z pachwiną o minimalnej ilości tłuszczu podskórnego, pozyskany z półtusz klasy S,E.
Indeks: 422
Boczek ze skórą, z kością z mostkiem bez pachwiny o minimalnej ilości tłuszczu podskórnego, pozyskany z półtusz klasy S,E.
Indeks: 421
Boczek ze skórą, z kością z mostkiem z pachwiną z tłuszczem podskórnym około 1cm.
Indeks: 194
Boczek ze skórą, bez kości bez mostka, z chrząstką miekką z pachwiną z tłuszczem podskórnym powyżej 2,5cm.
Indeks: 293
Boczek ze skórą, z kością z mostkiem z pachwiną z tłuszczem podskórnym powyżej 2,5cm.
Indeks: 298
Chrząstka miękka długa, pozyskiwana z boczku.
Indeks: 274
Górna część mięśnia lędźwiowego wewnętrznego.
Indeks: 322
Kość mostkowa odcięta z żeber boczkowych.
Indeks: 5041
Kość wycięta z szynki, z rzepką lub bez, z małymi pozostałościami mięsa.
Indeks: 242
Kości pokrzepowe o długości 30-40cm, z pozostałościami mięsa, bez kości żebrowych, bez pozostałości rdzenia kręgowego i tchawicy, bez gruczołów i zakrwawień, bez przebarwień długość wyrostków kolczystych różna.
Indeks: 260
Tłuszczowo-mięsny element podbrzusza, ze skórą.
Indeks: 30
Mięsień lędźwiowy wewnętrzny doczyszczony bez tłuszczu, bez części górnej.
Indeks: 254