Łopatka z kością bez skóry z golonką bez mięsa krwawego
Indeks: 189
Mięso gulaszowe z łopatki, bez skóry bez kości, bez chrząstek, bez mięśnia krwawego, bez tłuszczu
Indeks: 304
Dolna część kończyny przedniej, z miejscem przecięcia w okolicy stawu skokowego
Indeks: 25
Część kończyny przedniej, z golonką, bez mięśnia krwawego, bez szczeciny, z kości ze skórą
Indeks: 178
Część tłuszczowo-mięsna z szyi bez skóry, z gruczołami.
Indeks: 278
Część tłuszczowo-mięsna z szyi ze skórą bez szczeciny
Indeks: 5064
Przód wieprzowy bez podgardla, nieuszkodzony, bez mięsa krwawego
Indeks: 5052
Płat zewnętrzny, bez ucha środkowego, bez szczeciny
Indeks: 58
Żeberka pozyskane z przedniej częsci półtuszy od strony karczku zawierające cztery żebra piersiowe, pokryte warstwą mięsni od strony zewnętrznej i tłuszczem nie przekraczjącym punktowo 8mm
Indeks: 70
Żeberka pozyskane z przedniej częsci półtuszy od strony karczku zawierające cztery żebra piersiowe, pokryte warstwą mięśni od strony zewnętrznej i tłuszczem nie przekraczającym punktowo 8 mm
Indeks: 70