Przód

  • Łopatka z kością bez skóry

    Łopatka z kością bez skóry z golonką bez mięsa krwawego

    Indeks: 189

  • Mięsień trójgłowy z łopatki

    Mięso gulaszowe z łopatki, bez skóry bez kości, bez chrząstek, bez mięśnia krwawego, bez tłuszczu

    Indeks: 304

  • Noga przednia

    Dolna część kończyny przedniej, z miejscem przecięcia w okolicy stawu skokowego

    Indeks: 25

  • Noga przednia z golonką cięcie długie

    Część kończyny przedniej, z golonką, bez mięśnia krwawego, bez szczeciny, z kości ze skórą

    Indeks: 178

  • Podgardle bez skóry

    Część tłuszczowo-mięsna z szyi bez skóry, z gruczołami.

    Indeks: 278

  • Podgardle ze skórą

    Część tłuszczowo-mięsna z szyi ze skórą bez szczeciny

    Indeks: 5064

  • Przodek wieprzowy

    Przód wieprzowy bez podgardla, nieuszkodzony, bez mięsa krwawego

    Indeks: 5052

  • Ucho

    Płat zewnętrzny, bez ucha środkowego, bez szczeciny

    Indeks: 58

  • Żeberka trójkątne

    Żeberka pozyskane z przedniej częsci półtuszy od strony karczku zawierające cztery żebra piersiowe, pokryte warstwą mięsni od strony zewnętrznej i tłuszczem nie przekraczjącym punktowo 8mm

    Indeks: 70

  • Żeberka trójkąty

    Żeberka pozyskane z przedniej częsci półtuszy od strony karczku zawierające cztery żebra piersiowe, pokryte warstwą mięśni od strony zewnętrznej i tłuszczem nie przekraczającym punktowo 8 mm

    Indeks: 70

1 2
Na naszych stronach używamy technologii takich jak pliki cookie, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu. Nasi zaufani partnerzy również mogą używać mechanizmu cookie na naszych stronach.
Prosimy o zapoznanie się ze zaktualizowaną Polityką prywatności serwisu.
Klikając przycisk „Akceptuję” zgadzasz się na postanowienia zawarte w Polityce prywatności