Płuca
Indeks: 31
Indeks: 233
Tkanka usuwana z całej jamy brzusznej od przepony po miednicę z możliwościa śladowych elementów nerek i mięsa krwawego.
Indeks: 41
Tkanka mięśnia sercowego, przecięta, bez pozostałości skrzepów krwi
Index: 188
Płaty skórne oraz skóry drobne, dobrze doczyszczone bez tłuszczu, pochodzące ze wszystkich elementów.
Indeks: 146
Zewnetrzna okrywa schabu, bez skóry o grubości od 1 do 2,5 cm
Index: 75
Tłuszcz karton
Indeks: 479
Tłuszcz drobny, pozyskany z pachwiny, oraz tłuszczu międzymięśniowego.
Indeks: 248
Tłuszcz drobny, ogólnorozbiorowy, pochodzący z szynki, łopatki i podgardla. Możliwe pozostawione skrawki mięsa będą o jasnym świeżym zabarwieniu.
Indeks: 54
Gruczoł w całości bez zmian barwy na powierzchni, bez woreczka żółciowego
Indeks: 59
Żołądki wieprzowe, cięcie kieszeń
Index: 71