• Płuca

    Płuca

    Indeks: 31

  • Przełyk

    Indeks: 233

  • Sadło

    Tkanka usuwana z całej jamy brzusznej od przepony po miednicę z możliwościa śladowych elementów nerek i mięsa krwawego.

    Indeks: 41

  • Serce

    Tkanka mięśnia sercowego, przecięta, bez pozostałości skrzepów krwi

    Index: 188

  • Skóra ogólnorozbiorowa

    Płaty skórne oraz skóry drobne, dobrze doczyszczone bez tłuszczu, pochodzące ze wszystkich elementów.

    Indeks: 146

  • Słonina

    Zewnetrzna okrywa schabu, bez skóry o grubości od 1 do 2,5 cm

    Index: 75

  • Tłuszcz karton

    Tłuszcz karton

    Indeks: 479

  • Tłuszcz miękki

    Tłuszcz drobny, pozyskany z pachwiny, oraz tłuszczu międzymięśniowego.

    Indeks: 248

  • Tłuszcz twardy

    Tłuszcz drobny, ogólnorozbiorowy, pochodzący z szynki, łopatki i podgardla. Możliwe pozostawione skrawki mięsa będą o jasnym świeżym zabarwieniu.

    Indeks: 54

  • Wątroba

    Gruczoł w całości bez zmian barwy na powierzchni, bez woreczka żółciowego

    Indeks: 59

  • Żołądki cięcie kieszeń

    Żołądki wieprzowe, cięcie kieszeń

    Index: 71

1 2
Na naszych stronach używamy technologii takich jak pliki cookie, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu. Nasi zaufani partnerzy również mogą używać mechanizmu cookie na naszych stronach.
Prosimy o zapoznanie się ze zaktualizowaną Polityką prywatności serwisu.
Klikając przycisk „Akceptuję” zgadzasz się na postanowienia zawarte w Polityce prywatności