• IV rozbiorowa

    Indeks: 317

  • Kości ogonowe

    Kręgi krzyżowe z tkanką mięsno tłuszczową.

    Indeks: 259

  • Mięso drobne 50/50

    Mięso drobne, uzyskane podczas rozbioru schabu, szynki, łopatki o zawartości tłuszczu około 50%. Wartość % określana wizualnie. Bez gruczołów, mięsa krwawego, ścięgien, skórek i odłamków kostnych. Dopuszczalny tłuszcz miękki.

    Indeks: 165

  • Mięso drobne 60/40

    Mięso drobne, uzyskane podczas rozbioru schabu, szynki, łopatki o zawartości tłuszczu do 37% +/- 3%. Wartość % określana wizualnie. Bez gruczołów, mięsa krwawego, ścięgien, skórek i odłamków kostnych. Dopuszczalny tłuszcz miękki.

    Indeks: 180

  • Mięso drobne 70/30

    Mięso drobne, uzyskane podczas rozbioru schabu, szynki, łopatki o zawartości tłuszczu do 27% +/- 3%. Wartość % określana wizualnie. Bez gruczołów, mięsa krwawego, ścięgien, skórek i odłamków kostnych. Dopuszczalny tłuszcz miękki.

    Indeks: 415

  • Mięso drobne 80/20

    Mięso drobne, uzyskane podczas rozbioru schabu, szynki, łopatki, z możliwością wystąpienia skrawków z warkocza polędwiczki wieprzowej o zawartości tłuszczu do 20% . Wartość % określana wizualnie. Bez gruczołów, mięsa krwawego, ścięgien, skórek i odłamków kostnych. Dopuszczalny tłuszcz miękki.

    Indeks: 163

  • Mięso drobne 90/10

    Indeks: 338

  • Mięso z głów

    Mięśnie z głowy bez kości, bez skóry, bez grudczołów i przebarwień.

    Indeks: 22

  • Mózgi

    Tkanka mózgu wieprzowego,

    Indeks: 

  • Ogony z kością ogonową

    Wszystkie kręgi ogonowe oraz trzy krzyżowe, z tkanką mięsno-tłuszczową, pokryte cienka wastwą skóry.

    Indeks: 26

  • Ośrodki

    Index: 27

  • Ozorki

    Ozory, wycięte w całości bez gruczołów ślinowych.

    Indeks: 28

1 2
Na naszych stronach używamy technologii takich jak pliki cookie, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu. Nasi zaufani partnerzy również mogą używać mechanizmu cookie na naszych stronach.
Prosimy o zapoznanie się ze zaktualizowaną Polityką prywatności serwisu.
Klikając przycisk „Akceptuję” zgadzasz się na postanowienia zawarte w Polityce prywatności