Indeks: 317
Kręgi krzyżowe z tkanką mięsno tłuszczową.
Indeks: 259
Mięso drobne, uzyskane podczas rozbioru schabu, szynki, łopatki o zawartości tłuszczu około 50%. Wartość % określana wizualnie. Bez gruczołów, mięsa krwawego, ścięgien, skórek i odłamków kostnych. Dopuszczalny tłuszcz miękki.
Indeks: 165
Mięso drobne, uzyskane podczas rozbioru schabu, szynki, łopatki o zawartości tłuszczu do 37% +/- 3%. Wartość % określana wizualnie. Bez gruczołów, mięsa krwawego, ścięgien, skórek i odłamków kostnych. Dopuszczalny tłuszcz miękki.
Indeks: 180
Mięso drobne, uzyskane podczas rozbioru schabu, szynki, łopatki o zawartości tłuszczu do 27% +/- 3%. Wartość % określana wizualnie. Bez gruczołów, mięsa krwawego, ścięgien, skórek i odłamków kostnych. Dopuszczalny tłuszcz miękki.
Indeks: 415
Mięso drobne, uzyskane podczas rozbioru schabu, szynki, łopatki, z możliwością wystąpienia skrawków z warkocza polędwiczki wieprzowej o zawartości tłuszczu do 20% . Wartość % określana wizualnie. Bez gruczołów, mięsa krwawego, ścięgien, skórek i odłamków kostnych. Dopuszczalny tłuszcz miękki.
Indeks: 163
Indeks: 338
Mięśnie z głowy bez kości, bez skóry, bez grudczołów i przebarwień.
Indeks: 22
Tkanka mózgu wieprzowego,
Indeks:
Wszystkie kręgi ogonowe oraz trzy krzyżowe, z tkanką mięsno-tłuszczową, pokryte cienka wastwą skóry.
Indeks: 26
Index: 27
Ozory, wycięte w całości bez gruczołów ślinowych.
Indeks: 28